Sabetaycı gizli Yahudi Emre Kongar, bu sorulara cevap verebilir mi? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, emre kongar, sabetayistler, siyonizm, gizli yahudiler, şahenkler, turgay ciner, gizli ermeniler, içimizdeki israil, mehmet barlas, FETÖ,

O kısmı şimdilik bir kenara bırak da, bir Sabetaycı gizli Yahudi olarak söylesene, Sabetaycılık nedir, ne değildir? 


Herkesten fazla Türk görünerek, Türk ile İslam'ın arasını açmaya çabalamak, Türkleri manevi ve ahlaki değerlerinden uzaklaştırmaya çabalamak, koca bir milleti aldatmak, kandırmak nedir Emre Kongar? 

İslam cemaatleri sivil toplum örgütlenmeleri değilse, Sabetaycı cemaatleri nedir? Karakaşilik nedir? Kapanilik nedir? Yakubilik nedir? Bunların gizli örgütlenmeleri nedir?

İslami hassasiyetle eğitim ve öğretim veren müesseseler, cemaat/tarikat yurtları öcü ise, Sabetaycı gizli Yahudilerin Işık okulları nedir? Terakki vakfı okulları nedir? Ya Hristiyan cemaat ve tarikatların ülkemizdeki meşhur okulları nedir? 

Bunları da geç şimdilik, ancak laf salatası yaparsın, cevap vermen mümkün değil de, FETÖ denilen yapıyı çoğunlukla Sabetaycı, gizli Ermeni, Mason kişilerin/kliklerin; CIA, MOSSAD, Katolik misyoner örgütleri, Masonluk, Moon tarikatı, Cizvitler ve CHPKK desteği ile kurduğu gerçeğini bilmiyor olabilir misin? 

Var mısın;

➥ Sabetaycı Şahenklere ait NTV'de ya da Star'da,

➥ Sabetaycı Turgay Ciner'e ait Haber Türk'te ya da Show'da

➥ Sabetaycı Aydın Doğan ile Siyonizm ortaklığındaki CNN Türk'te ya da diğer kanallarında

seninle, bizden biri karşı karşıya gelsin bir canlı yayında ve;

➥ Tarikat denilince neden sadece İslam tarikatlarının akla geldiği ve öcü gibi, terör yapılanması, ihanet yapılanması, insanlık dışı yapılanmalar gibi gösterildiği ama Satanist tarikatlarının, gizli Yahudi tarikatlarının, Misyoner tarikatlarının, gizli Ermeni/Hristiyan tarikatlarının akla gelmediği ve tam aksine olarak bunların çağdaşlık gibi gösterildiği, bunlara hukuki hiçbir engel çıkartılmadığı...

➥ Sabetaycı gizli Yahudi Kamal Adıtürk adına ve Masonluk ile İngiliz derin devletinin de büyük katkıları ile, ihanetle ve tedhiş ile tesis edilen Kamalist rejimin, asli unsur olan müslümanların en temel dini ihtiyaçlarını, Anayasal haklarını engelleyip bunu bir de çağdaşlık olarak göstermesinin hukuka uygun olup olmadığını 

ve bunlar çerçevesindeki detayları, geniş geniş tartışın?

İstersen yanına Sabetaycı Mehmet Barlas'ı da al? 

İstersen Sabetaycıların Haber Türk'ünde, Sabetaycı Cansu Canan Özgen'in programına çıkın?

İstersen, babası FETÖ'nün asıl kurucularından olup kripto Yahudi bir ailenin ferdi olan Sezen Aksu da bu canlı yayına katılsın? 

İstersen 'Dedemin dedesi olan Şemsi (Şimon Zwi) efendi bir hahamdı. Adıtürk'ün hocası da olan büyük dedem Şemsi efendi gizli bir Sabetaycı hahamıydı. Adıtürk'e dini eğitimini gizlice o verdi' diyen ve mahkeme kararıyla Sabetaycılıktan çıkıp kimliğine Musevi yazdıran Ilgaz Zorlu da katılsın canlı yayına?

Bak, Türkiye'de kendini Türk ve Müslüman göstererek, münafıkça Türklere ve müslümanlara düşmanlık eden kaç Sabetaycı hain varsa, İslam ve Türk düşmanı varsa, hepsini yanına al, bizden biri çıksın karşınıza ve en bir saatte, şu topraklar üzerindeki iki asırlık organize ihanet faaliyetinizi bitirsin? Var mısın, yok musun? Yoksan, neden yoksun?


BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere Amerikan sosyal ağlarının hiçbirinden sağlıklı bir şekilde takip edemezsiniz. Sekiz senedir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut delil ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

TELEGRAM KANALIMIZA BEKLİYORUZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. Telegram, yine bir CIA projesi olan WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için şu Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu güne değin en çok tıklanılanlar