Başında sorumlu devlet bakanı olarak Sabetaycı gizli Yahudi Numan Kurtulmuş'un olduğu Diyanet'in 15 Temmuz çirkinlikleri | Mehmet Fahri Sertkaya

15 temmuz darbesi, akademi dergisi, darbe tiyatrosu, demokrasi şehidi, FETÖ, gerçek yüzü, gerçekleri, Mehmet Fahri Sertkaya, mehmet görmez, numan kurtulmuş, sabetayistler,

Başında sorumlu devlet bakanı olarak Sabetaycı gizli Yahudi Numan Kurtulmuş'un olduğu Diyanet'in...

Zaten Sabetaycı gizli Yahudi Adıtürk'ün kurduğu ve o gün, bu gün rejimin ve hükumetlerin oyuncağı olmuş Diyanet'in... 

Başkanının adı "Mercedes Görmez'e çıkmış ve 'Demokrasi şehidi diye bir şey olmaz' diyen imamını meslekten men etmiş ve maaşları devletin resmi vesikalı fahişelerinin vergileri dahil bin türlü haram/kirli paranın bile karıştığı bir hazineden verildiği halde, bu güne kadar buna bile isyan etmemiş Diyanet'in...

Bu güne kadar rejimin ve hükumetlerin talebi ile, içine ve başına sızmış kriptolar marifeti ile sayısız skandal fetva vermiş Diyanet'in...


15 Temmuz için durmaksızın sergilediği çirkinlikleri, samimiyetsizliği, edepsizliği, terbiyesizliği, hadsizliği görüp, kahrolup da sesini yükseltemeyen ve yakın çevresine yakınan sayısız kişi var. 


Onlara sesleniyorum: 

Susmak, geri durmak zorunda değilsiniz. İspat edebildikten sonra her sarsıcı gerçeği, elde ettiğiniz her imkan ile herkese duyurmak, Anayasal hakkınızdır. Buna karşı şiddet, nefret, öfke, tehdit sergilenirse davacı olmak da hakkınız. 

Ortada bir darbe teşebbüsü de yok, milletine kurşun sıkan üç beş psikopatın haricinde, milletine kurşun sıkan bir ordu, bir asker de yok. Ortada tankları durduran, helikopterlere, savaş jetlerine, ağır silahlara rağmen darbeyi önleyen bir kitle de yok. Ortada savunulabilecek, taraftar olunabilecek bir siyasi kadro da yok. Ortada AKPKK-FETÖ kavgası da yok ve bu oyunlara alet olmak zorunda değilsiniz. Susmak zorunda da değilsiniz. 

Devlet gücünü, bin türlü suçuna bulaştıranlar çok yakında yargılanacaklar. Bu gün sustuğunuz için, yarın vicdan azabı çekersiniz. 

Bu 15 Temmuz edebiyatı yapanlar hak, adalet, namus, vatan, şeref, İslam, Allah rızası diye diye gürültü çıkartanlar, davalarında samimi olsalar AKPKK'ye selam bile vermezler, bu bir yana da ceza evinde bir senedir yatıp haklarında iddianame bile düzenlenmemiş sayısız masumu dert edinirler. Onca bebeği, hamile ve loğusa kadını dert edinirler. 

17 Aralık yolsuzluk operasyonlarında meydana serilen yolsuzlukları, bağlantıları, yetim malının iç edilmesini, memlekete ihanet suçlarını dert edinirler. 

Bunların ağızlarından çıkan ile kalplerinde olan aynı olsa ''Erdoğan'ın 38 kaseti var. Hepsi yolsuzluk, hepsi hırsızlık. Erdoğan'ı elimize düşürdük. BÜTÜN tarikatların cemaatlerin kökünü kazıyacağız'' diyen gizli Ermeni Doğu Perinçek'e tepki gösterirler. Bir tanesinin Perinçek'e sesini yükselttiğini görebiliyor musunuz? 

Uzak durun bu münafıklardan. 15 Temmuz tiyatrosunun ertesi günü, sabahın erken vaktinden bu güne kadar yüzlerce paylaşım yapıp, neleri neleri ispat ettik. Bunlara Tayyip'in kendisi bile, Gölge CIA denilen danışmanları bile, Sabetaycı ve Mason danışmanları bile karşılık veremedi, veremez. O halde dinden, diyanetten mes'ul kurumun pislikleri, kimsenin mazereti, bahanesi olamaz.


BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü kimse görmeyecek.
Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere Amerikan sosyal ağlarının hiçbirinden sağlıklı bir şekilde takip edemezsiniz. Sekiz senedir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut delil ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

TELEGRAM KANALIMIZA BEKLİYORUZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. Telegram, yine bir CIA projesi olan WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için şu Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu güne değin en çok tıklanılanlar