Caner Taslaman'ın soy adının anlamı nedir, aslen nerelidir? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, soy adı, sabetaycılık, sabetayistler, trt, gerçek yüzü, caner taslaman, haber türk, turgay ciner, cansu canan özgen, bosna hersek,
Sabetaycı Caner Taslaman'a 'Soy adınızın anlamı nedir, aslen nerelisiniz?' diye soran bir takipçiye, 'Bosnalıyım' karşılığı verilip engelleneli yaklaşık iki yıldan fazla bir süre geçti.

Elifi görse mertek sanacak, İslami ilimlerde bir hiç olan, felsefeci ve en mühimi de son derece art niyetli olan bu Sabetaycıya, Sabetaycı Turgay Ciner'in Haber Türk'ünde, Sabetaycı Cansu Canan Özgen'in programında sık sık yer verilmesini ve milleti dininden etmesine aracılık edilmesini yadırgamıyoruz. Mevcut şartlarda bu gayet tabii bir durum. 

Devletin TRT'si hala mı Sabetaycıların çiftliğidir ki böylelerine imkan sağlar ve milletin vergileri ile yayın yapan o TRT, milletin dinine kasteder ve gerçek bir din aliminin karşısında birkaç dakikada sefil olup art niyeti ve aslında ne yapmak istediği açığa çıkacak bu şahsa bu imkanı verir, bunu anlamıyoruz. 

Bu milletin vergileri ile geçinen savcılar, hakimler, neden hala bu ülkede Müslüman gençlerin peşindedir, sayfalarının, sitelerinin, videolarının peşindedir de, bu derece deşifre ettiğimiz gerçek paralel devlete operasyon yapmaz, bunu da anlamıyoruz. 

Sözde bu kadar müslüman yazar, bu kadar İslami basın ve medya var, uzu yıllardır bizi takip ettiklerini de biliyoruz da, neden bu gibi durumlarda gayrete gelmezler ve bu şahısların bu millete verdiği zarar mani olmak için ellerindeki basın, yayın gücünü kullanmazlar, bunu da anlamıyoruz. 

Anlayan biri varsa, anlatsın bize...


BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere Amerikan sosyal ağlarının hiçbirinden sağlıklı bir şekilde takip edemezsiniz. Sekiz senedir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut delil ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

TELEGRAM KANALIMIZA BEKLİYORUZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. Telegram, yine bir CIA projesi olan WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için şu Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu güne değin en çok tıklanılanlar